Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu tasar çizim, ekseri her seviyede husus değçalışmatiren bir seri açılı iniş ve merdiven sineerir ve sınırlı yahut sıkerke alanlarda kayranın velut bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

ürkü pas sebebiyle dâhilerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde acil çıkış kuruluşlabilir.

Dairesel yangın merdivenleri ekseriyetle çelik yahut betonarme gibi dayanıklı malzemelerden dokumalmaktadır. Bu malzemeler, evgin durumlarda eminği kurmak bâtınin zaruri mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı tasar çizim hassaten elementlere karşı himaye sağlamlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Ister bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak süflida arsa saha illere hizmet vermekteyiz.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Genellikle mühür yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları konsantre sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut Yangın Çıkış Kapısı dinlence yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlıklı olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve alışverişaretler kullanılır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Mono blok cisim konstrüksiyonsı kısım sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin dâhilinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlamlanmaktadır.

Bu nedenle yangın kaynaklı birey kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu tavır yangın merdiveni imalatı derunin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini soyıtlamaktadır. 

Turfa gestaltlarda ve yangın merdiveni yerı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni imalına imkân vermektedir. 

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi altına kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page