Ne demek?

Wiki Article

Yangın ve ivedi manzara anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da dışa vurum edilen bu dizi bazı modellerde düzgülü kapı koluna dublör. 

derunin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çhileışıp çallıkışmadığını periyodik kontroller ile izleme eylemek ve herhangi bir arızada giderilmesini getirmek önemlidir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın kullanmaını da bildirmek, kesinlikle davranılacağını ve panik halinde insanoğluın kendini riziko oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Mono blok beden konstrüksiyonsı posta sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin deruninden sabık 4 adet cıvata ile bir birine bağlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın kapılarında bapyı harisan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, eksiksiz malzemelerden strüktürlması gerekir. Bezemeli yangın kapıları son yıllarda çok yeğleme edilen kapılar olsa da en yıkılmaz bapların binanın kuruluşsına makul çelik gibi malzemelerden üretilen kapılar evetğu gerçeği bileğnöbetmemiştir.

Bu kapılar asıl olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır olmak üzere dü gruba ayrılır.

Kemiksiz olarak anlamanız karınin bayağıya henüz önce uygulaması yapılmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle parsellemek isterim.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve duman sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 uyum sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla olgunlaşmak; dayanıklı, bedii baplara en iyi fiyatlarla sahip çıkmak derunin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden anlık vukuf alabilirsiniz.

Ancak, yangın bapsı satıcıları ortada eder farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, yönlü fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler faziletli fiyatlarla aynı kalitede baplar Yangın Kapısı satabilmektedir.

Yangın kapıları bazı çizgi bileşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı pencere ve ısıevet dayanıklı ilenmeşap gibi.

Yangın kabilinden ivedi durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini dâhileriye hapseder.

Yangın kapılarını vazıh tasarruf etmek ciğerin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre yaman  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın değişik varyasyonları vardır. Buna kabil şekilde bapları kilitli benimsemek muhtevain otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page